skip to Main Content
Vol Rob via zijn vlog

Rob maakt dagelijks een vlog van 10 à 15 minuten over zijn avonturen onderweg, de mensen die hij ontmoet, het landschap, over wat hij maar tegenkomt op zijn pad. Dit is te vinden op zijn YouTubekanaal Robs Kaastour.
Rob is ook te volgen op Facebook.

Nieuwsoverzicht
11mei 23

De vlog van 11 mei

De rit van Rob van vandaag 11 mei is te zien op onze www.robskaastour.nl, op onze faccebookpagina robs kaastour, en…

Lees meer...
10mei 23

Woensdag 10 mei

Rob ging van Castricum via Heiloo naar Alkmaar. Voor de video bezoek onze facebookpagina of kijk op YouTube

Lees meer...
08mei 23

Rob’s tweede dag

Rob is de tweede dag van z’n tocht goed begonnen. Vandaag hebben we 3 adressen bezocht waar we vriendelijk zijn ontvangen en goede zaken hebben gedaan voor het goede doel. Het filmpje dat is gemaakt is te omvangrijk om hier te plaatsen; kijk daarvoor op Facebook Robskaastour
Lees meer...
10apr 23

De kar is bijna klaar

De kar die achter de tractor het hele land mee doorgaat was tot nu toe nog een beetje kaal. Binnenkort komen er teksten en logo's op waardoor de kar herkenbaar zal zijn, overal waar Rob komt.
Lees meer...
10apr 23

Het Gouden Kazenlied

Gouden kazen, de reis door ons land-je breekt aan | Op een kar met ons Rob ja lekker toeren | Gouden kazen, de reis door ons land-je vangt aan | Voor het Inloophuis doet hij dat voor het goede doel. Dit is het begin van het Gouden Kazenlied.
Lees meer...
10apr 23

Zondag 7 mei in De Hoef

Zodra Rob vertrokken is uit Woerden, start zijn tour. Op zondag 7 mei is hij al gelijk welkom bij Inloophuis 't Anker in Mijdrecht. Zij zorgen ervoor dat Rob op die dag kaas kan verkopen op de parkeerplaats van de Heilige Antoniuskerk. Vanaf 10.30 uur, als de kerk uit is.
Lees meer...
10apr 23

Rob start op zaterdag 6 mei

Op zaterdag 6 mei is het een spektakel op het Kerkplein in Woerden met muziek, kaasverkoop en het uitzwaaien van Rob van Hoogdalem. Op die dag vertrekt hij voor zijn bijna vijf maanden durende tour door Nederland op een antieke tractor met daarachter een huisje op wielen.
Lees meer...
Back To Top