skip to Main Content

Rob’s tweede dag

Beste volgers,
Rob sliep vannacht bij de Westveense molen en neemt jullie in het filmpje mee hoe dat er nu uitziet op een mooie zondagmorgen. Daarna naar De Hoef waar Rob de kerkdienst heeft bijgewoond en er zeer warme en mooie worden zijn gesproken over het doel van Robs’s toer. Zeer warm onthaal ook na de kerkdienst in De Hoef in de Heilige Antonius van Padua kerk. Een hele mooie verkoop van kazen. Rond een schare van zeer aandachtige Hoevenaren heeft Henk Dees zijn reeds bekende K gedicht (mijn verzonnen titel) op een uiterst professionele wijze voorgedragen; compliment Henk. Was bemoedigend. Helaas is de opname gedraaid maar dat doet niet af aan de inhoud en de intentie.
De pastor (de zeer vriendelijke man is 86 jaar oud) kwam ons ook nog even de hand schudden. Reuze attent en hartelijk bedankt voor de ontvangst en de dienst. Voldaan van de warme ontvangst en verkoop op weg naar De Kwakel waar bij en rondom Greg’s Snacks alles in gereedheid was gebracht om de toestroom te kunnen verwerken. Als kers op de taart (of in dit geval als kroket op de kaas) kreeg iedereen die kaas kocht een gratis kroket. Hartelijk dank hiervoor natuurlijk.
Daarna staat Uithoorn op de agenda waar de eigenaar van Esplanade di Due Tempi als gastheer optreedt. Het werd een aangenaam verpozen op de kade langs de Amstel. Ook hier dank aan de gastheer.
Door alle drukte zijn er van Kwakel en Uithoorn minder beelden. Excuus.
Rond half vier ben ik naar huis gegaan nadat de overgebleven kazen waren overgeladen van de caddy naar de aanhanger.
Rob is wat later vertrokken. Tijdens mijn reis naar Moos in Zegveld heb ik Rob al gewaarschuwd voor het noodweer waarin ik reed. Rob heeft opgenomen hoe het hem is vergaan .

Back To Top