skip to Main Content
Robs bijzondere acties

Rob van Hoogdalem woont in Zegveld in de gemeente Woerden. Naast hard werken in zijn eigen bedrijf staat hij zijn hele leven al klaar voor zijn medemens.

Zo onderhield hij samen met een collega dertien jaar lang belangeloos het kerkhof in De Meije, was actief voor zijn voetbalclub, organiseerde grote acties om geld in te zamelen voor de restauratie van de kerk in De Meije, regelde in 1984 voor een halfjaar in het Afrikaanse Soedan voedseltransporten en reed zelf voor World Food Programme, Save the Children en het Rode Kruis.

Om geld in te zamelen voor verlichting van het dierenasiel in Harmelen organiseerde hij het Grootste broodje gezond van ruim tweehonderd meter in de Rijnstraat in Woerden dat een vermelding in het Guiness Book of Records opleverde.

Link met Inloophuis 'Leven met kanker'

Jaren terug was hij betrokken bij een estafetteloop vanuit Duitsland naar Woerden die door atletiekvereniging Clytoneus werd georganiseerd voor het Samen sterk huis, toen nog Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden.

Omdat hij het huis niet kende, besloot hij uit nieuwsgierigheid op bezoek te gaan. Hieruit groeide een band tussen Rob en dit Centrum voor leven met en na kanker. Toen het Centrum tijdens de coronatijd weinig kon doen aan sponsorwerving, besloot Rob een tocht naar de Noordkaap te fietsen met een enorm succes.

Hij maakte dagelijkse vlogs die nog terug te vinden zijn via Rob naar de Noordkaap. Helaas verloor ook Rob zelf een dierbare aan kanker en hebben zijn beide kinderen met de ziekte te maken gehad.

Back To Top